måndag 9 november 2009

Nu är det jul igen..

Nu är det jul igen, nu är det jul igen..

Ja, iaf om man bor i London och går på Oxford Street, Regents Street och Carnaby Street. För här är det nämligen redan julpyntat i affärer och mellan husen. Lite tidigt kan ju tyckas men men pyntat är det oavsett om man gillar det eller ej..



Reklam för den nya Disney filmen med Jim Carrey, A Christmas Carol i 3D

3 kommentarer:

Amanda sa...

Hej!

Jag heter Amanda Lindwall och går estetiska programmet årskurs 3 i Skara. Vi håller på och gör ett arbete om London i skolan och jag hade tänk skriva om skillnaden mellan London och Sverige men även varför många unga väljer att vara au pair i London.

Så jag tänkte fråga dig varför du valde just London att åka till, om du kännde någon där, eller om det fanns fler platser att välja på en just London för dig? Vad som är positivt och negativt med att vara au pair där och Vad som är annorlunda med att vara där än i Sverige? Vilka platser du tycker man ska besöka och vad som är allmänt intressant att veta om London.

Det skulle vara väldigt snällt om du kunde svara på dessa frågor :) Har även läst din blogg och tycker att det verkar jättekul att vara au pair!!

Med vänliga hälsningar Amanda!
a_manda_91@hotmail.com

Kirsi sa...

Nu längtar jag till London ! Så mysigt det ser ut !! Hoppas vi kan göra cab-turen och kolla på julskyltningen. Kram

Kicki sa...

Åh jag känner känslan i kroppen hur fint jag tyckte det var när jag strosade omkring bland julen i london. Det är så fint.
Hjärtat gillade jag som tagit bild på. Engelsmännen har verkligen smak för julen och skyltningen. stilfullt och rent. Ta mamma runt på jultur så hon får in julstämningen när ni är tillbaka : ) Kramis.